Hans Melissen, in het dagelijks leven scenarioschrijver en regisseur, publiceert sinds 2003 aanstekelijke verhalen voor levensgenieters, hartverwarmend proza en poëzie rond het thema wijn, naast wijngidsen en wijncolumns.

Extra recepten

Op deze pagina vindt u de recepten die in het boek zijn gemarkeerd met: Ook errata kunt u op deze pagina terugvinden. Tenslotte kunt u op deze pagina in kleine filmpjes zien hoe het boek tot stand kwam: alle gerechten zijn op lokatie, in de restaurants, gefotografeerd. Hans Melissen heeft het proces vastgelegd in korte filmpjes, van het opmaken van de gerechten tot aan het binden van het boek.


Extra Recepten:


Het Festijn van Vlees en Wijn: The Making Of...

Hoe het boek tot stand kwam, gefotografeerd op locatie, kunt u zien in onderstaande filmpjes:

  • met de Chef, Fotograaf en Styliste bij Cielbleu, pagina 32:

  • met de Chef, Fotograaf en Styliste bij 't Brouwerskolkje, pagina 44:

  • met de Chef, Fotograaf en Styliste bij La Rive, pagina 46:

  • met de Chef, Fotograaf en Styliste bij Inter Scaldes, pagina 48:

  • met de Chef, Fotograaf en Styliste bij Amarone, pagina 68:


Syrah logo

Errata:

Tenslotte enkele errata, die in een volgende druk aangepast zullen worden:


© Hans Melissen 2010 - webontwerp: Jolie